Tu cine ești? Și, mai ales, cine vrei să devii?

ascendingCine ești TU, omul care citește acum aceste rânduri? Mi-ar plăcea să te cunosc și să aflu cât mai multe despre tine.

Cum ai ajuns aici, ce te-a îndemnat să ne cauți? A fost acel ceva din tine care te îndeamnă să te autodepășești, să mergi mereu înainte și tot mai sus, să-ți găsești și să-ți împlinești menirea?

Dacă răspunsul tău la ultima întrebare este „Da”, atunci am o veste excelentă pentru tine: ai ajuns în locul potrivit. Împreună cu colegii mei, te însoțim și te ghidăm – dacă ne dai voie, desigur – în misiunea ta de a deveni cel mai bun lider care poți fi, misiunea de a-ți maximiza potențialul profesional și personal.

Poate că ai acum un vis, sau mai multe!, vise pe care le simți mai mari decât tine. Și îți dau din nou o veste bună: când în tine se naște un vis, oricât de imposibil de realizat ar părea într-o primă etapă, el a apărut de fapt pentru că dispui de resurse pentru a-l îndeplini. Se poate ca tu să nu fii deja conștient că ai aceste resurse în tine. Sau poate ești conștient de ele, dar nu sunt încă suficient de puternice ca să pui în practică ceea ce îți dorești.

Vino și rămâi alături de noi ca să descoperi cum îți accesezi toate resursele de care ai nevoie pentru a le duce la nivelul lor maxim posibil – și chiar dincolo de el. Da, o să afli că e foarte posibil să-ți depășești propriile așteptări. Și toate astea, pentru ca toate visele tale să-ți devină realitatea de zi cu zi.

Atenție însă! Promisiunea noastră nu se poate substitui ideii că vom face toate aceste lucruri în locul tău. Dar este o promisiune fermă că, dacă vrei cu adevărat să te schimbi, să evoluezi, să îți atingi excelența, dacă ești dispus să faci toate eforturile necesare, atunci îți punem la dispoziție resursele care să te susțină în realizarea schimbărilor și te ajutăm să reduci timpul necesar pentru ele, astfel încât, evoluând zi de zi, vei reuși să le materializezi foarte rapid în viața ta.

Așadar, TU cine vrei să devii?

Teodora Pohoață

Trainer

Recommended Posts
Image2Magor Csibi selfie cu vrabiuta