SoftOne România devine HUB operațional al sucursalelor internaționale

SoftOne Technologies, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software ERP, CRM și aplicații web&mobile din Europa de Sud-Est, anunță deschiderea unui nou sediu în Cipru, Limassol, ce va funcționa sub conducerea și administrarea SoftOne România. Astfel, sediul din România, devine, începând din 2017, HUB-ul operational al sucursalelor internaționale ale companiei.

Lansarea sediului din Cipru este parte a strategiei de extindere a SoftOne care are în plan deschiderea de noi sucursale și intrarea pe piețele din Bulgaria, Serbia și Albania, respectând în continuare modelul de business initial: aplicațiile și soluțiile SoftOne sunt promovate și distribuite prin intermediul unei rețele extinse de peste 300 de parteneri și 500 dezvoltatori asociați, preponderent în Europa de Sud-Est.

”Inaugurarea noului sediul SoftOne din Cipru reprezintă un pas important în procesul extindere a companiei în Europa, prin accesarea unei piețe în care soluțiile Cloud și Mobile vor face o diferența prin calitate, mobilitate și tehnologii de ultimă generație. Ne dorim să contribuim activ și organic la dezvoltarea economiei și mediului de business din Cipru, prin oferirea de soluții de business care să susțină o creștere sănătoasă cu investiții mici, dar inteligente. SoftOne România devine, din acest moment, HUB-ul operational și administrativ al sucursalei din Cipru, unde urmărim dezvoltarea unei comunități solide de parteneri prin care să putem aduce plus-valoarea afacerilor din zonele în care activăm”, declară Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

În ceea ce privește planurile pentru 2017 în România, Softone țintește o cifră de afaceri de 800.000 de euro, 250 de clienți ai soluțiilor ERP și CRM și 50 de parteneri.

Recommended Posts
SEEfest_2017Delia Dumitrescu (2)