Scrisul tău te povestește, cu Ana Barton – 12 iulie 2017

12 iulie a marcat începutul seriei de workshopuri „Scrisul tău te povestește”, cu Ana Barton, un proiect Leaders Reunited.

Evenimentul s-a desfășurat la Hotel Sheraton București.

Trainer: Ana Barton, scriitoare

Credit foto: Radu Gasler

Proiectul este unul inedit și autentic, creat cu scopul de a reda valoric, într-un format ușor de înțeles și cu aplicabilitate imediată, importanța cuvântului și a limbajului nonverbal și paraverbal în strategia relațională și totodată de a micșora distanțele uzuale dintre omul-participant în business și omul-individ în societate.

CONCEPT: Autenticitate și eficiență în manifestare și exprimare. Leadership.

Suntem diferiți, iar asta e marea șansă de a deveni complementari. Este miracolul lui împreună, pentru că împreună putem face lucruri mai bune, mai importante, mai valoroase, mai eficiente. Respectul și considerația pentru alteritate sunt condițiile esențiale pentru a realiza acest împreună. Și neapărat empatia.

Ana Barton: „Cuvântul e ca vinul: tare, slab, divers aromat. Spaima de cuvânt este doar consecința altor spaime. Leadershipul exclude frica, include însă întotdeauna inspirația.”

Mulțumim partenerilor noștri și bineînțeles participanților, care au ales să petreacă o zi alături de Ana Barton și Leaders Reunited.

Vom anunța în curând datele următoarelor workshopuri, pe pagina noastră www.LeadersReunited.com

Vă mulțumim pentru participare!

Recommended Posts
Carlo Barban Portraitgoogle-search