Project Management Institute, 26 mai, Hotel InterContinental: „Dinamica schimbării și managementul beneficiilor”

Importanța studiului și aprofundării managementului de proiect a cunoscut o creștere majoră în ultimii 5 ani în mediul de business din România. Aplicarea unui management de proiect corect în cadrul companiilor în care organigrama și cultura nu sunt adaptate practicilor specifice reprezintă o adevărată provocare pentru managerii de proiect din toate industriile. Pentru a cunoaște cele mai noi și inovatoare tehnici de lucru în acest sector de activitate, Project Management Institute (PMI) lansează evenimentul cu tema „Dinamica schimbării și managementul beneficiilor”, care va avea loc în data de 26 mai, ora 8:30, Hotel Intercontinental Bucuresti.

Evenimentul va găzdui sute de profesioniști din România, ce vor face schimb de informații, cunoștințe și experiență, pentru a îmbunătăți performanțele ca practicieni în Managementul de Proiect. Stabilitatea organizațională, avantajul competitiv și dezvoltarea durabilă sunt procese ce se mențin cu greu într-o societate în continuă schimbare, de aceea, participanții vor învăța de la experții, din diferite industrii, modul în care organizațiile lor folosesc managementul de proiect cu succes.

În cadrul evenimentului, participanții vor lua parte la 3 prezentări susținute de Simona Bonghez, Narcis Popescu, Codrin Dan Nicolau și Mircea Mihai, și vor lucra împreună în cadrul workshop-ului condus de Rodica Obancea, intitulat „Agilitate managerială într-o lume VUCA”. Aici managerii de proiect vor explora beneficiile mediului de acțiune VUCA – volatil, incert, complex, ambiguu:

  • Cum se conștientizează dinamica de echipă în lumea VUCA;
  • Cum se face trecerea de la gândirea convențională la înțelegerea sistemelor vii;
  • Cum poate conștientizarea propriei dinamici într-un context VUCA să fie o resursă pentru soluții sustenabile + aplicarea conștientizării în contextul personal și explorarea implicațiilor;
  • Cum se face trecerea de la gândirea convențională la înțelegerea sistemelor vii.

Rodica Obancea: „Performanța, indiferent de domeniu, înseamnă rezultate din ce în ce mai mari pe termen lung – adică să îți depășești constant limitele (…) ai nevoie să le conștientizezi mai întâi și să îți asumi acțiuni diferite pentru a produce rezultate diferite.”

Biletele pentru evenimentul din București, „Dinamica schimbării și managementul beneficiilor”, organizat de Project Management Institute, se pot achiziționa până la data de 26 Mai. Detalii suplimentare și informații despre înscrieri aflați AICI, accesând site-ul oficial.

***

Despre PMI – Project Management Institute
Fondata in 1969 de către manageri de proiect practicanți, PMI reunește 478,000 membrii în peste 202 țări, PMI® reprezintă o Asociație de top pentru profesia de managementul proiectelor. De mai mult de 40 de ani, prin cele 280 de Chaptere ale sale, PMI® susține că managementul proiectelor, managementul programelor si managementul portofoliului pot îmbunătați și accelera schimbările organizaționale – încurajând inovația, îmbunătățind performanța și consolidând avantajul competitiv.
PMI este o Asociație Profesională Non Profit.
Mai multe informații găsiți și pe site-ul: https://pmi.ro/despre-pmi/istoric/
Pentru mai multe detalii și informații suplimentare:
Veronica Bratu – E-mail: veronica.bratu@ccommunity.ro , Telefon: +40 771 532 902
Recommended Posts
atelierulcujucariiPoza editorial 10 mai