MIRELA STERE

Mirela este absolventă a Institutului de instalații pentru construcții din București, al Managementului strategic al resurselor umane la Asebuss – Exec-Edu și are o Diplomă profesională în management, obținută la Open University Business School. De asemenea, este trainer autorizat și Manager de HR certificat de catre Consiliul de standarde profesionale si atestare.

Și-a început cariera în Resurse umane în 1992, iar cele mai relevante și ultimele două locuri de muncă au fost la First Logistic Distribution – loc în care a activat 6 ani și grupul de firme Macromex, unde lucrează din aprilie 2004.

A coordonat proiecte complexe de resurse umane, care au implicat schimbare de cultură, restructurare colectivă si outplacement, green field-uri în logistică și producție, a făcut consultanță pentru partenerii de business, a derulat operațiuni de HR pe piețele din Bulgaria, Cehia, Slovacia și Ungaria, a fost Manager de proiect pentru proiectul “Competitivitate și performanță prin Academia Macromex” – proiect gestionat cu fonduri europene în valoare de 88,000 eur.

Mirela ne aduce cele mai importante informații din HR, în cadrul rubricii Resurse (umane) în Leadership

Recommended Posts
colegi-in-competitie