Mihai Bălescu (Marketing Planner)

Marketing planner, online strategist, advertising wizard.

Sună pompos, dar să vă explic ce fac eu de fapt. Planific și coordonez politicile și programele de marketing pentru companiile care ȋși doresc să facă totul ca la carte. Spre exemplu, identific cererea de produse și servicii oferite de o companie, identific concurenții săi, nu ȋn ultimul rând vin ȋn sprijinul companiei cu identificarea potențialilor clienți.

Şi acesta este doar ȋnceputul. Elaborez strategia de stabilire a prețurilor, cu scopul de a maximiza profitul şi cota de piață a companiei, asigurând în același timp satisfacţia clienților. Supervizez dezvoltarea produsului sau a serviciului şi monitorizez tendințele care indică necesitatea creării unor noi produse și servicii.

Fac toate acestea de peste zece ani, atât ȋn mediul offline cât și ȋn online.

Mai sunt specializat ȋn web design şi web developing, drept urmare mă veţi găsi Owner & Managing Director pentru o agenţie mică de publicitate numită Weise Studios ( www.weise.ro )

În agenţia noastră, conceptul „orientare către client” este pus pe un piedestal şi fiecare dintre noi trebuie să ȋl cunoască, să ȋl ȋnţeleagă şi să facă tot ce-i stă ȋn puteri ca să-l respecte. Pentru asta noi lucrăm până atunci când clientul se declară mulţumit. Indiferent ce eforturi ar trebui să facem, ce resurse ar trebui să alocăm, ce costuri ar avea un astfel de demers.

Recent Posts
Mihai MateașCristian Nicolae. Foto: Arhiva personală