Marcel Thiele: Colorează-ți viața! Explozie de culoare și emoție la Palatul Mogoșoaia

Pictorul Marcel Thiele şi cântăreaţa Alexandra Uşurelu au învăluit în culoare şi emoţie Palatul Mogoşoaia, duminică, 2 octombrie, în cadrul evenimentului de deschidere a expoziției cu numărul 5 a pictorului german în România.

Marcel Thiele & Alexandra Ușurelu, la Palatul Mogoșoaia. Sursa foto: marcelthiele.eu
Marcel Thiele & Alexandra Ușurelu, la Palatul Mogoșoaia. Sursa foto: marcelthiele.eu

Într-o atmosferă relaxată, Palatul Mogoşoaia a găzduit evenimentul de deschidere a expoziţiei „Colorează-ţi viaţa” a lui Marcel Thiele, pe acordurile și vocea Alexandrei Uşurelu, care a susținut un concert acustic.

Pentru a sublinia echilibrul cu natura, picturile şi-au găsit locul chiar pe iarbă, unde au fost admirate de vizitatori.

După 12 ani de stabilitate profesională, Marcel Thiele a renunțat la funcțiile de conducere în companiile internaționale de retail, pentru a-și îndeplini visul de a-și deschide propriul atelier de pictură. În prezent, a creat peste 400 de tablouri, iar lucrările lui sunt expuse în proprietăți private din țări din Europa, dar în Brazilia sau SUA.

Marcel Thiele, pictor de origine germană din Aachen, lucrează în stil abstract, cu culori puternice, pasteluri și nuanțe fluorescente, folosindu-se de instrumente și tehnici inedite. Atelierul lui a devenit în ultima vreme locul preferat de fotografii profesioniști pentru ședințe foto neconvenționale sau comerciale și de regizori de videoclipuri amatori de culori puternice și mansarde cu tavan înalt.

Explozia de culoare din picturile mele a fost în perfectă armonie cu istoria Palatului Mogoşoaia. M-am bucurat foarte mult când am primit această propunere de la Asociaţia Alături de TINEri şi cred că este locaţia ideală pentru expoziţie, pe care o puteţi vizita până pe data de 9 octombrie”, a spus pictorul german Marcel Thiele, aflat la cea de-a cincea expoziţie în România.

Colorează-ți viața, by Marcel Thiele. Sursa foto: marcelthiele.eu

Pe 9 octombrie, de la ora 16, are loc evenimentul de închidere a expoziţiei, marcat printr-un atelier de pictură interactiv la care sunt invitaţi şi vizitatorii, o degustare de vin şi, în finalul serii, timp de o oră, un concert acustic susţinut de Andreea Crepcia și Trupa Zum.

Organizatori:

Asociaţia Culturală Alături de TINEri, în colaborare cu HTag PR, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti şi al Centrului Cultural Palatele Brâncoveneşti.

Parteneri:

Crama Dealu Mare Urlaţi şi Love Plus.

Recommended Posts
Sports Marketing în România. Sursa: Adrenallina Sports PR and MoreSports Marketing în România. Foto: Andrei Becheru