Managementul Tratamentului Limfedemului 12 – 17 noiembrie 2018, București

LIMFEDEM România organizează în perioada 12 – 17 noiembrie 2018, la HOSPICE Casa Speranței București, o nouă ediție a cursului intensiv „Managementul Tratamentului Limfedemului”.

Formator:
Dr. ALEKSANDRA ROVNAYA, medic specialist limfolog, pediatru, reabilitare medicala, competente Foeldi în tratamentul edemului limfatic

Cursul se adresează specialiștilor în domeniul medical: medici (medicină sportivă, medicină de recuperare, ortopedie, traumatologie, oncologie, reumatologie), fiziokinetoterapeuți și balneofiziokinetoterapeuți, kinetoterapeuți, fizioterapeuți (școală postliceală), studenți ai facultăților din domeniu.

Tematica:
Drenaj limfatic manual
Terapia prin compresie complexă
Bandajare compresivă și posturare
Bandajarea limfatică cu benzi kinesiologice
Tehnici de utilizare pentru îmbrăcămintea compresivă – RTW (ready to wear) și CM (custom made) garment

Scopul cursului este promovarea și implementarea conceptului integrat al managementului de tratament al limfedemului, cu actualizarea aspectelor teoretice și practice legate de limfedem în context interdisciplinar.

Cursul urmărește formarea specialiștilor în domeniu, conform modelului de predare al Institutului Foeldi (Germania) din mai multe țări europene, fiind organizat pe structura cursurilor oferite de prestigiosul institut.

Cursul se desfășoară pe parcursul a 6 zile (de luni până sâmbătă), având la bază o bogată informație teoretică, acesta asociază atât caracterul aplicativ legat de studii de caz și interpretarea lor, cât și de practica țintită, conform modelului de predare de la Institutul Foeldi.

Specialiștii vor obține cunoștințele teoretice și abilitățile practice necesare pentru a aplica eficace și efectiv drenajul limfatic manual și terapia decongestivă în cazuri patologice, cum ar fi: cancerul de sân (limfedemul apărut la nivelul membrului superior, după mastectomii), cancerele ginecologice (limfedem la nivelul pelvisului sau a membrului inferior), după intervenții în afecțiuni de prostată, afecțiuni posttraumatice de membru superior sau inferior cu edem cronic, după intervenții chirurgicale cu evidarea ganglionilor etc. precum și în situația prezenței limfedemului primar la adulti si copii.

ORGANIZATOR

Andreea Alexe – Fondator și Director General Limfedem România

TRAINER – FORMATOR

 Dr. Aleksandra Rovnaya – Medic specialist recuperare medicală, limfolog, pediatru, key opinion leader în terapia compresivă în Rusia și Europa Centrală și de Est, absolventă a cursurilor de bază și avansate ale Institutului Foeldi din Germania, supraspecializare CDT.
Autor și lector al cursurilor de management al tratamentului limfedemului și kinesiotaping-ului specific limfedemului în Rusia și Europa de Est.
Membru al Societății Internaționale de Limfologie.

Participare:

Înscrierea se face prin e-mail, la: limfedemromania@gmail.com sau telefonic: Andreea Alexe, Fondator Limfedem România – 0731 040 436

Investiția dumneavoastră:

2.500 RON (25 de locuri)

Ofertă:

Pentru grupuri de min. 3 persoane din cadrul aceleiași companii, beneficiați de un discount de 15%.

Pentru a vă asigura locul, vă rugăm să achitați un avans de 30%, urmând ca diferența să fie plătită cu max. 7 zile înainte de eveniment. În cazul retragerii, avansul nu este returnat. Pot fi făcute modificări asupra numelui și numărului de înscriși, cu min. 3 zile înainte de eveniment.

Pentru mai multe detalii despre agenda cursului, beneficii și participare, vă invităm să ne contactați la: limfedemromania@gmail.com sau telefonic:
Andreea Alexe – 0731 040 436

Pentru parteneriate, vă rugăm să ne contactați la: ana.mocanu@LeadersReunited.com – Ana Mocanu, Marketing Assistant

Vă așteptăm!

Recommended Posts
BIZ PRCN Limfedem RO2018