LEADERSHIP LA TAVĂ cu Oana Grecea

Gătim, discutăm, te inspirăm. Vrem să-ți arătăm un lider în bucătărie, spațiul în care pasiunea trece dincolo de profesie.

Când gătești cu inima, muncești din inimă și iubești din inimă, oamenii te urmează de bunăvoie. În secțiunea Leadership la tavă invităm lideri din diverse domenii într-o bucătărie-studio și descoperim ce înseamnă pentru ei leadershipul și cum îl redau în viața de zi cu zi, în timp ce prepară bucatele lor favorite.

Manageri, antreprenori, oameni din artă și cultură – ei ne așează pe tavă poveștile de succes și rețetele lor preferate.

Cristina Chiriac: E important să escaladezi muntele înaintea celorlalți, dar, ca să reușești, mai întâi trebuie să visezi călătoria

Al doilea invitat în cadrul secțiunii „Leadership la tavă cu Oana Grecea” este Cristina Chiriac. Susținătoare activă a antreprenoriatului și mamă a doi băieți, Cristina crede în parteneriate corecte între femei și bărbați, luptând cu o carență a societății românești: numărul aproape infim de antreprenoare de la noi.

Într-o lume în care antreprenoriatul feminin reprezintă o provocare, Cristina Chiriac a inițiat anul acesta, ca președinte al Asociației Naționale a Antreprenorilor (ANAA), prima conferință internațională din România dedicată antreprenoarelor și femeilor din mediul business. „Flori de ie” este în schimb proiectul său de suflet, unde arta populară și creația românească își dau mâna pentru a crea un business care împlinește deja doi ani.

Ne-a povestit despre munca sa în administrația publică, despre momentul de cotitură care a determinat-o să se îndrepte către propria afacere, dar și despre oamenii cei mai importanți din viața sa, familia. Ce am gătit împreună? O salată boeuf „altfel”.

Realizator: Oana Grecea, ReteteTV.ro

Video & montaj: Dan Severin, Ballon Rouge

Make Up: Cristina Coroian

Coordonator: Andreea Crepcia

Producător: Zsolt Makkai

Mru Patel: Follow Your Passion, Chase Excellence, Not Success!

Urmează-ți pasiunea, țintește excelența – nu succesul!

Primul nostru invitat în cadrul secțiunii „Leadership la tavă cu Oana Grecea” a fost Mru Patel. Autor de succes, coach, trainer și om de afaceri în imobiliare, social media & Internet, wellness & branding, Mru Patel muncește din inimă și gătește din inimă.

Mru Patel, cetățean englez de origine indiană cu mai multe businessuri în România, dă mâna cu tot felul de manageri și Sirs de pe la Londra sau de la noi, conduce un fond de investiții de milioane de euro – European Property Investments – și a venit să împărtășească din experiența sa la noi în bucătărie.

Ne-a făcut cunoștință cu aromele (adevărate) indiene, pentru că a venit cu condimentele lui de acasă: Garam Masala, chili, pudră de curry etc. Mai mult, a adus direct de la Londra o farfurie mare și grea, de fontă, în care se prepară mult mai bine legumele și peștele. Ce am gătit împreună? Baby-calamari și pește și o combinație indiano-thailandeză de pui curry.

Realizator: Oana Grecea, ReteteTV.ro

Video & montaj: Dan Severin, Ballon Rouge

Producător: Zsolt Makkai

GALERIE FOTO – LEADERSHIP LA TAVĂ