Împreună pentru România: 100 de antreprenori din țară întâlnesc 100 de antreprenori din diaspora

100 de antreprenori din România se întâlnesc cu 100 de antreprenori din diaspora pe 5 și 6 octombrie, la București, în cadrul Summitului RePatriot „Împreună pentru România”. Evenimentul își propune să genereze noi idei de afaceri, să lanseze noi parteneriate strategice, exporturi și cooperare între antreprenori, având totodată printre invitați și autorități.

200 de antreprenori, de la noi și din diaspora
200 de antreprenori, de la noi și din diaspora

Întâlnirea de pe 5 și 6 octombrie de la București este urmată de alte două zile de discuții, în Delta Dunării, informează organizatorii.

Summitul se desfășoară sub umbrela Administrației Prezidențiale, iar în programul evenimentelor sunt cuprinse dialoguri, networking și întâlniri informale organizate pe domenii de interes. „Ne dorim rezultate concrete: lansarea de noi parteneriate strategice, idei de afaceri, extinderi la nivel internațional, exporturi”, arată organizatorii de la RePatriot.

Mai multe detalii, pe pagina oficială a evenimentului.

Proiectul RePatriot se adresează românilor din diaspora care doresc să își refacă legăturile cu ţara. Lansat de Romanian Business Leaders, fundaţia care reuneşte antreprenori şi lideri din mediul nostru de afaceri, RePatriot oferă sprijinul de care cei din diaspora au nevoie pentru a investi în România şi/sau pentru a reveni şi a-şi reconstrui viaţa şi cariera în țară.

Fundația Romanian Business Leaders, organizație neguvernamentală, dezvoltă o platformă de acțiune și implicare socială pentru lideri din mediul privat, având ca scop final crearea unui mediu de business responsabil.

Recommended Posts
arta design tehnologieDan Berteanu. Foto: Arhiva personală