Flori de ie cucerește Las Vegas în luna lui Gustar

Se spune că „Nu aduce anul, ce aduce ceasul.” După ce a cucerit aproape întreaga Europă, în an centenar, ia românească depășește din nou granițele europene și ajunge în fascinantul Las Vegas!

Lansat încă din 2014, Flori de ie este unul dintre cele mai renumite branduri din România care a reușit să repună trecutul tradiției românești în contemporaneitate, pe scene din diverse colțuri ale lumii, călătorind cu ia românescă pe 3 continente timp de aproape 4 ani. Londra, New York, Abu Dhabi, Viena, Moscova, Shanghai, Bergamo, Dubai, Barcelona, Tokyo, Copenhaga sau Ankara sunt doar câteva din marile orașe ale lumii care au fost cucerite de frumusețea iei și a portului tradițional românesc.

Anul acesta scriu o nouă poveste în cadrul târgului internațional MAGIC Las Vegas, unde Flori de ie lansează ultima colecție „Capsulă”, caracterizată prin culori solare și mii de mărgele. Tafta, borangic, poplin sau pânză topită sunt principalele texturi ce definesc rochiile acestui sezon, cusute în întregime manual. Cu un design cu totul nou, descris de linii îndrăznețe, pantaloni desprinși din secolul al XVIII-lea readuși în contemporaneitate sau veste mărgelite, noua colecție reușește să se alinieze cu succes la tendințele Haute Couture.

MAGIC Las Vegas, unul dintre cele mai mari târguri de fashion din Statele Unite ale Americii, va avea loc între 13-15 august a.c. în Las Vegas Convention Center, o locație ce reunește atât designeri din industria de îmbrăcăminte, cât și designeri de încălțăminte sau accesorii, într-o expoziție unică în industria fashion din prezent.

Dacă nu reușiți să ajungeți la târg, puteți viziona online creațiile Flori de Ie.

Recommended Posts
AidaMariaPascale_Web3Dan Truția