Findoo – platforma care îți găsește specialistul de care ai nevoie

Trăim într-o lume a vitezei. Sub presiunea termenelor limită și în căutare de soluții ieftine, nu de puține ori alegem cantitatea în detrimentul calității. Și nu doar atât, de pildă atunci când ai nevoie de un web designer bun, uneori mai apelezi și la cunoștințele amicilor, care nici ei nu cunosc foarte multă lume pricepută. Prin urmare, nu ne miră că, tot mai mulți antreprenori au găsit oportunități reale de afaceri în dezvoltarea unor platforme care pun în legătură companiile cu oamenii talentați. Este și povestea Findoo. Pentru a simplifica viața oamenilor și, în același timp, dorind să eficientizeze timpul dedicat găsirii unui prestator de servicii, trei români au demarat un astfel de business.

Echipa findoo.ro

„Am pornit de la respectarea și înțelegerea valorii factorului uman și a eticii în business, vrând să dăm un plus de încredere interacțiunii dintre părțile implicate. Am început simplu, după ce am analizat nevoile oamenilor”, spune Gabriela Coman, Business Development Director, care s-a ancorat în afaceri împreună cu Marius Tipei, CEO și Gabriel Pleșa, Sales Director. Fiindcă proiectul este un concept unic, tânăra mărturisește că nu au competitori în piață.

Lansare findoo.ro - 14 martie 2017, Hotel InterContinental

Cum funcționează Findoo?

Consumatorul intră pe platformă și cere o ofertă pentru serviciul dorit. Aici, toate companiile înscrise în platformă din domeniul solicitat sunt notificate, iar consumatorul primește maxim zece oferte de la primii furnizori care vor să se implice. Apoi, acesta alege cu cine să lucreze în funcție de ofertele primite și de rating. Un beneficiu important, aici, este faptul că îți poți alege oricând clienții, ofertând doar pe cine dorești, în funcție de estimarea de preț menționată în prealabil, eliminând astfel și așteptările false legate de preț și calitate. Pe scurt, răspunde eficient nevoilor tale!

În fine, ei s-au gândit și la o modalitate de a face bani din asta. Astfel, veniturile vor veni din abonamentele anuale încheiate cu prestatorii de servicii care își doresc să fie pe platformă.

Întrebați care este cel mai bun sfat pe care l-au primit vreodată, cei trei antreprenori au spus că un amic i-a îndemnat să nu mai stea pe gânduri și să înceapă businessul, pentru că întotdeauna apar lucruri de îmbunătățit pe parcurs.

„ România e pregătită pentru un astfel de concept”, crede Gabriela Coman. Ea zice că oamenii sunt receptivi și că Findoo este un produs de care toată lumea are nevoie, indiferent de serviciul căutat – de la instalatori la traineri, în contextul în care se adresează tuturor persoanelor cu acces la internet și tuturor companiilor care prestează servicii.

„Viitorul antreprenoriatului în România este unul strălucit, din punctul nostru de vedere, suntem o țară prea puțin exploatată din punctul ăsta de vedere, dar cu foarte mult potențial”, mai adaugă Gabriela Coman.

 

***

Platforma online findoo.ro urmează să fie lansată marți, 14 martie, printr-o conferință de presă, urmată de un eveniment dedicat – Findoo – răspundem eficient nevoilor tale, din 14 martie!, care vor avea loc la Hotel InterContinental București.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, vă invităm să ne contactați la: andreea.crepcia@leadersreunited.com

Recommended Posts
Findoo FB Cover