Feeria Crăciunului 2016, spectacol de dans și balet coordonat de coregrafa Viviana German Potlog

Luni, 19 decembrie, începând cu orele 17:30, Viviana German Potlog, renumit coregraf al Centrului MiniMe, din cadrul Fundației Nadia Comăneci, pune în scenă un spectacol inedit de Crăciun: Feeria Crăciunului – ediția Feeria Cadourilor 2016.

Feeria Crăciunului, coregraf Viviana German Potlog
Feeria Crăciunului, coregraf Viviana German Potlog

Pe scena Teatrului de pe Lipscani se întâmplă un show care aduce împreună 135 de protagoniști, cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani. Aceștia se transformă în cadouri vesele și colorate și îsi încântă auditoriul – peste 500 de adulți – cu coregrafii complexe și emoționante de dans și balet.

Spectacolul de anvergură ascunde în spate multă muncă. Modelele costumelor, coregrafiile, dar și melodiile, au fost atent selecționate de Viviana German Potlog.

Un rol important în organizarea acestui spectacol îl are și Iuliana Roca, managerul centrului MiniMe.

Munca este titanică, dar când văd fericirea de pe chipul copiilor la gândul că se vor afla iar pe scenă, mă simt răsplătită. E de ajuns să te uiți la ei, să vezi cât de mult te iubesc, și reușești să te trezești a doua zi și să o iei de la capăt, chiar dacă fizic ești epuizat. Nu i-aș putea dezamăgi. Tot ce fac e pentru ei și fericirea lor îmi confirmă că am făcut bine până acum. Îi iubesc, sunt viața mea, familia mea. De 11 ani lucrez cu micuții, iar satisfacțiile sufletești sunt uluitoare, spune Viviana German Potlog.

Recommended Posts
01Cristina Chiriac. Foto: Arhiva personală