Clinica Etiquette Medical Center, noul centru dedicat excelenței dentare, se deschide azi, în Târgoviște

De

20 iunie 2018 marchează deschiderea oficială a clinicii cu specific stomatologic Etiquette Medical Center, din Târgoviște.

După o experiență de 10 ani, în cadrul unui grup medical local, Dr. Aida Maria Pascale a decis să redefinească conceptul vizitei la stomatolog și să rafineze experiențele pacienților. A păsit așadar pe un drum dinamic, plin de surprize, alături de o echipă dedicată de profesioniști, care s-a concretizat în îndeplinirea unui un vis: Etiquette Medical Center.

„Relația cu pacientul este ceea ce definește statutul nostru profesional, alături de experiența și abilitățile medicale pe care le avem. Respectul pentru pacient și nevoile lui este la fel de important precum actul medical în sine”, susține Dr. Aida Maria Pascale, fondatoarea proiectului și Manager Medical în cadrul clinicii.

Clinica medicală cuprinde, momentan, trei cabinete stomatologice, o sală elegantă de așteptare, o zonă de recepție, o cameră de sterilizare, precum și cabinetul de tehnică dentară. În afară de serviciile principale de Stomatologie și Tehnică dentară, în cadrul centrului medical sunt integrate și servicii medicale de ORL, Obstetrică-Ginecologie, Cardiologie, Medicină de Familie.

Investițiile au constat atât în aspectul general inedit al clinicii, dar și în aparatură de ultimă generație, materiale de calitate și training de personal, astfel încât clinica să fie perfect aliniată la normele europene. Dorința specialiștilor din cadrul clinicii este să ofere pacientului o altfel de experiență la stomatolog, într-un spațiu cald și primitor.

Dr. Aida Maria Pascale, Manager Medical Etiquette Medical Center

Sub sloganul „Excelență dentară, din pasiune pentru zâmbetul tău”, focusul echipei este de a oferi tratamente de înaltă calitate pacienților. Astfel, au fost făcute investiții majore în unituri dentare performante cu implantorul, piezotomul și micromotorul endodontic integrate, în lupe Zeiss și sistem de obturare endodontică la cald, în sisteme performante pentru igiena dentară, și mai ales în laserul Epic-X, care permite realizarea unei game largi de intervenții chirurgicale fără anestezie, tratarea leziunilor bucale sau efectuarea de albiri dentare, fără sensibilitate postoperatorie.

Sterilizarea și normele de igienă sunt de asemenea o preocupare constantă în clinică. În acest sens, clinica este dotata cu aparate de sterilizare moderne atat pentru instrumentar cat si pentru microaeroflora.

Colaborarea multidisciplinară a specialiștilor clinicii asigură calitatea planului de tratament și a manoperelor, iar motorul centrului medical este sufletul fiecărui membru al echipei, care vine în întâmpinarea nevoilor pacienților.

Despre Etiquette Medical Center

Ne puteți găsi în Târgoviște, str. Calea Domnească nr. 159
Telefon: 0245.210.516; E-mail: office@etiquettemed.ro
Servicii și specializări: Implantologie, Chirurgie dento-alveolară, Ortodonție, Protetică, Endodonție, Estetică dentară, Parodontologie, Odontoterapie, Profilaxie, Pedodonție, Tehnică Dentară, ORL, Obstetrică-Ginecologie, Cardiologie, Medicină de Familie.
Vă invităm să urmăriți activitatea clinicii pe canalele de social media dedicate proiectului:
Facebook: https://www.facebook.com/EtiquetteMed/
Instagram: https://www.instagram.com/etiquettemedicalcenter/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/etiquette-medical-center/
Recommended Posts
detalii magazin Michal (1)afis_A3