Ce se întâmplă în Atelierul lui Moș Crăciun vara?

Mulți se întreabă oare ce se întâmplă vara în Atelierul lui Moș Crăciun, atelierul în care elfii și zânele construiesc jucării pentru copii. Jucăriile vor să facă grevă, crezând că nu mai sunt iubite de copii, iar elfii își lasă lucrul și se așează la plajă, la piscină. Însă Cartea are un plan care răstoarnă situația și face ca toate personajele fantastice să înțeleagă în final că toți copiii sunt buni și ca își vor merita jucăriile la iarna, sub brad.

Mr. Gerke Witteveen, President of Netherlands Romanian Chamber of Commerce

Pe 7 mai, ora 11:30, la Happy Cinema București are loc spectacolul Atelierul cu jucarii. Distribuția este formată din copii cu vârste între 6 și 18 ani, studenți ai Studioului Daniela Nane, copii care joacă fiecare un personaj care să i se potrivească și care să-i pună în valoare, evident, pe măsura posibilităților vârstei, astfel încât spectacolul să atingă un standard ridicat de performanță. Ei cântă cântecele ca soliști sau în cor și construiesc coregrafic un univers plin de imagini animate și culoare.

Text: Dan Doboș; Regia: Daniela Nane; Muzica: Adrian Daminescu
Spectacolul va avea loc la HAPPYCINEMA® București, în incinta Liberty Center, la 10 minute de Piata Unirii pe Șoseaua Progresului 151-171, Sector 5.

Mai multe informații și rezervări la numărul 0775569976 și online www.happycinema.ro/atelierul-de-jucarii/

Costul unui bilet pentru copii este 15 lei, iar pentru adulți este 20 lei. Biletele se pot achiziționa de la cinema, sau prin Cinemagia și iabilet.ro

Recommended Posts
Gerke Witteveen pic02_PMI_Banner_700x400 (2)