Adrenallina Sports PR & more a lansat divizia de programe corporate

Adrenallina Sports PR & more, prima agenție de PR și evenimente din România nișată pe sport, viață sănătoasă și wellness, a dezvoltat divizia de programe de training adresate angajaților din mediul corporate, sub conceptul Feel the Energy.

Programele sunt custom made, în funcție de obiectivele companiei, precum și de nevoile specifice ale oamenilor din echipă.

Programul personalizabil poate include: workshop-uri de nutriție, viață sănătoasă, echilibru/ wellness, sport/ mișcare/ flexibilitate și mobilitate la birou, inspirație prin sport, dar și antrenamente sportive adresate echipelor corporate, care se pregătesc pentru un obiectiv sportiv.

Agenția a dezvoltat o echipă dedicată acestei divizii: specialiști în nutriție, antrenori de fitness, sportivi (amatori & profesioniști), dar și un profesionist în zona HR, pentru partea de diagnoză organizațională a nevoilor, aferentă participanților în program.

O divizie de traininguri pentru zona corporate este o mișcare de business pe care o aveam în minte de la începutul formării noastre ca agenție în zona sport, viață sănătoasă și wellness, dar am așteptat să creștem, odată cu piața. Și poate că puțin am ajutat și noi ca lucrurile să evolueze în acest segment – prin tot ceea ce am făcut de când existăm, am urmărit să facem cunoscute beneficiile mișcării și modul în care îți poate schimba viața. Mai ales în zona de companii, unde stresul guvernează, este nevoie de o formulă de echilibru, una care poate sprijini oamenii să fie mai senini, mai sănătoși și mai energici. Dincolo de faptul că toate acestea se traduc într-o productivitate crescută în business, compania se poate evidenția în zona de employer branding, o zonă unde piața muncii cere deja avantaje competitive.”, spune Roxana Lupu, managing partner Adrenallina Sports PR & more.

O parte dintre programele de training Feel the Energy se regăsesc pe pagina agenției.

Adrenallina Sports PR & more a dezvoltat în ultimii ani și o platformă de Conferințe business signature, axate pe educație și dezbatere în domeniile marketing prin sport, strategii de comunicare și campanii ale brandurilor de health și wellness, iar anul acesta va lansa o serie de Conferinte pe subiectul fidelizarea și motivarea angajaților. Detalii despre evenimentele Adrenallina, aici.

***

Adrenallina Sports PR & more este parte a Adrenallina Media, ce cuprinde şi www.adrenallina.ro, cea mai cunoscută platformă de sport de anduranță şi aventură din România în alergare, ciclism, triatlon.

Recommended Posts
banner samas_campanie 20%Fondatori BusinessMark1